DE MODERNE NOTARIS IN TERNEUZEN EN OMGEVING

De moderne notaris, dat zijn wij!
Een nieuw en fris kantoor met eigentijdse uitstraling. Toegankelijk voor iedereen en alles in begrijpelijke taal.

Notaris Gideon Peijnenburg en kandidaat-notaris Carolien van Damme hebben jarenlange ervaring in het notariaat en bundelen nu hun kennis en knowhow in hun eigen kantoor in Terneuzen.

Gideon is specialist in Leven en Erven. Of je nu vragen hebt over wel of geen samenlevingscontract opstellen, het op laten maken van een testament of wanneer er een nalatenschap afgehandeld moet worden; Gideon zal je in deze situaties goed kunnen adviseren en begeleiden. Samen met Sandra staat hij klaar voor jouw vragen.

Carolien draait haar hand niet om voor alles wat met Ondernemen te maken heeft. Wil je een eigen bedrijf starten, moet er een naamsverandering worden doorgevoerd of spelen er andere zaken in je ondernemersbrein waar je wel wat advies bij kan gebruiken? Carolien denkt met je mee, zodat je de juiste keuzes kan maken voor jouw bedrijf.

Wil je ons inschakelen voor alles wat met Wonen te maken heeft? Dan staat Jennifer voor je klaar. Ze heeft jarenlange ervaring in de ‘stenen’ en geen dossier is haar te gek. Van aankoop van je droomwoning tot het opstellen van een hypotheekakte, van het splitsen van je perceel tot de overdracht van een schip. Bij Jennifer is je opdracht in goede handen. Zij wordt daarbij ondersteund door Belinda. Samen zorgen zij ervoor dat alles geregeld is en je zonder zorgen je akte kan komen ondertekenen.

Bellen, mailen, appen, videobellen of langskomen: je kan op veel verschillende manieren met ons in contact komen. Marjolein is onze officemanager en zal je via de diverse kanalen te woord staan. En wanneer je langskomt op ons kantoor, zal zij jou hartelijk ontvangen.

We hopen jou snel te ontmoeten!

PS: Het eerste half uur van een eerste bespreking is altijd gratis, dus …. wanneer spreken we jou?