Huis / appartement kopen

Een nieuw huis of appartement; je hebt het nieuwe behang al uitgezocht en je vrije dagen om te verhuizen en te klussen zijn ingepland. Heb je alles al geregeld of heb je iets over het hoofd gezien? Heeft de notaris nog iets nodig? En al die moeilijke taal, het is niet altijd even duidelijk wat je moet doen.

Zodra de getekende koopovereenkomst door ons is ontvangen gaan wij voor jou aan de slag. We doen allerlei onderzoeken, vragen gegevens op, maken de notariële akten op en lichten je bank in zodat het geld op tijd binnen is.

We begrijpen dat er veel informatie op je af komt. Dan is het wel fijn om gewoon aan iemand te vragen hoe het allemaal werkt en wat je misschien zelf nog kan doen. Jij koopt misschien maar één keer in je leven een huis. Wij zien dat elke dag voorbij komen en we leggen het graag voor je uit, (bijna) geen vraag is ons te gek.

Dus heb je vragen of wil je een toelichting over het kopen van een woning, neem dan contact op. Of het nu gaat om advies of het regelen van een koopovereenkomst, leveringsakte, hypotheekakte: Wij zijn er voor jou!

Meer over wonen

Meer over wonen

Erfdienstbaarheden: leg ze vast en voorkom discussies

Geldlening en hypotheek

Meer over overdrachtsbelasting